Η εταιρία μας Gala-Collezione di Pelle εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της υπόδησης με καταστήματα λιανικής από το 1985. Στη διάρκεια αυτών των 30 και πλέον ετών επιτύχαμε την άριστη λειτουργία των καταστημάτων μας, προσφέροντας στους καταναλωτές επώνυμα, αυθεντικά ευρωπαϊκά και ελληνικά brands.  Η συνεχής ενημέρωσή μας  από μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού και οι πολυετής συνεργασίες μας με επιτυχημένες εταιρίες  της Ιταλίας διαβεβαιώνουν τον καταναλωτή ότι τα προϊόντα της εταιρίας μας -υποδήματα,τσάντες,αξεσουάρ- ενσαρκώνουν τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας .

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τετραετία 2012-2018 η εταιρεία μας έχει προβεί στη δημιουργία αποκλειστικών χειροποίητων brandnames  G.R.A.S (GreekRestyledAncientSandals),  για τις οποίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την εγχώρια όσο και από την αγορά του εξωτερικού. Ταυτόχρονα στην προσπάθεια αποτελεσματικότερης κάλυψης των αναγκών του καταναλωτή εγκαινιάσαμε νέες πιο οικονομικές σειρές γυναικείων και ανδρικών συλλογών.   

Η εταιρία μας Gala-Collezione di Pelle έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα των προϊόντων της και την καλύτερη εξυπηρέτηση με βάση τις ανάγκες των πελατών μας.  Μετά από την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας και την επιθυμία μας για εκσυγχρονισμό, αποφασίσαμε να εξυπηρετήσουμε τις προτιμήσεις των καταναλωτών από όλη την Ελλάδα μέσα απο το διαδικτυακό μας κατάστημα “GalaShoes.gr” .

Το e-shop “Galashoes.gr” διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία παπουτσιών, τσαντών και αξεσουάρ,  καλύπτοντας  την ανάγκη της έκφρασης του καταναλωτή για την in-fashion στιλιστική του επιλογή.  Με εμπειρία στην άριστη λειτουργία καταστημάτων το GalaShoes.gr δεν είναι ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει δυναμική φυσική παρουσία στο χώρο του παπουτσιού στην Ελλάδα, δίνοντας βάση στην ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ελκυστικές τιμές.


Accept

Το GalaShoes.gr χρησιμοποιεί Cookies. Διαβάστε περισσότερα